Harestua

Feil
 • Simplepie detected an error for the calendar harestua.fotball%40gmail.com. Please run the compatibility utility.
  The following Simplepie error occurred:
  A feed could not be found at http://www.google.com/calendar/feeds/harestua.fotball@gmail.com/public/full?futureevents=true&sortorder=ascending&orderby=starttime&singleevents=true&hl=nb-NO&ctz=Europe/Oslo&max-results=5
Back Harestua IL Fotball

Fotball

Årsmøte for Harestua Fotball

 • PDF

Årsmøtet i fotballgruppa er fastsatt til onsdag 21. februar kl 19.00-20.30 i Auditoriet på Harestua skole

Dagsorden kommer i forkant av møtet.

 

Eventuelle saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må være styret ihende senest fredag 2. februar 2018. 

 

For å sikre best mulig deltakelse på årsmøtet er det fint om dere sprer budskapet til alle kjente og ukjente!!!

Vi sees!


Mvh

Styret Harestua Fotball

Informasjonsskriv fra fotballstyret

 • PDF

INFORMASJONSSKRIV:

 

Kunne du tenke deg å delta i administreringen av Harestua IL - Fotball?

Administreringen av Harestua IL - Fotball, både den daglige driften og i et lengre perspektiv, er avhengig av at flere frivillige verv er besatt av engasjerte personer. Over tid skjer det utskiftninger i styret og andre verv, og nye personer må inn. Fotballgruppa er på utkikk etter personer som har lyst til å bidra i denne sammenheng. Det stilles ingen krav til fotballkompetanse for de fleste av vervene. Det eneste som trengs er engasjement og litt lokalpatriotisme!

Styret vil reorganisere enkelte av de mest tidkrevende vervene, slik at arbeidsbelastningen for den enkelte blir overkommelig i en ellers travel hverdag. Som sertifisert kvalitetsklubb har Harestua IL – Fotball utviklet et styringsrammeverk som er til god hjelp for de involverte.

I første omgang ønsker styret i fotballgruppa tilbakemelding fra foreldre og andre om de ønsker og har mulighet til å bidra i administreringen av Harestua Fotball. Nærmere beskrivelse av de ulike vervene kommer vi tilbake til etter hvert.

Fotball er en viktig fritidsaktivitet for barn, ungdom og de litt eldre på Harestua. Det er derfor viktig at et godt tilbud kan opprettholdes og videreutvikles.Vi håper du har mulighet til å bidra!

Tilbakemelding kan gis til styresekretær Kai Larsen ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller mobil 41 42 47 09).


Med vennlig hilsen

Styret for Harestua Fotball, v/Styresekretær Kai Larsen

Dagsorden til årsmøte

 • PDF

ÅRSMØTE HIL – FOTBALL 2017

Torsdag 16.februar kl 19.00-20.30 i Auditoriet på Harestua Skole

 

DAGSPLAN:


 • Åpning

 • Godkjenne fullmakter og dagsorden 

 • Valg av dirigenter, sekretær og 2 personer til å underskrive protokollen

 • Gjennomgang av forretningsordenen   

 • Behandle styrets årsberetning for perioden

 • Behandle regnskap for perioden med revisjonens beretning

 • Behandle innkomne forslag

 • Fastsette neste års kontingenter og avgifter

 • Vedta budsjett

 • Valg

 • Avslutning – heve årsmøte


FORRETNINGSORDEN


 1. Ordet forlanges ved håndsopprekking.

 1. Ingen får ordet mer enn 3 ganger i samme sak.

 1. 5 min. taletid første gang, 3 min. andre og tredje, unntatt forslagsstiller.

 1. Ordet til forretningsorden gis 1 gang i hver sak.

 1. Dirigenten(e) kan foreslå forkortet taletid og strek.

 1. Forslag kan bare fremme i saker som står på sakslista. De kreves skriftlig og før strek er satt.

 1. Vedtak og valg avgjøres ved flertall av avgitte stemmer eller slik loven sier.

 1. Blanke stemmesedler teller ikke, og regnes som ikke avgitte.

Sist oppdatert mandag 06. februar 2017 21:56

Harestua IL fotball trenger DEG!

 • PDF

Harestua vokser som sted og det samme gjør idrettslaget. Sosialt engasjement er viktig i lokalsamfunnet og Harestua IL Fotball har en viktig rolle. Klubben ble godkjent som kvalitetsklubb høsten 2015, med fokus på gode rutiner og engasjerte folk. Mange ildsjeler bidrar til å skape god aktivitet. Vi er alltid på utkikk etter flere folk som har lyst til å bidra til å skape et godt oppvekstmiljø. Kanskje du også vil være med?

Er du nyinnflyttet til Harestua eller har du vært med før og har lyst til å bidra igjen? Er ungene ute av redet eller har jobbsituasjonen endret seg, så du endelig har tid til å være med? Har du aldri blitt spurt, men tror du har noe å bidra med? Ingen bidrag er for små, i HIL fotball trenger vi alle slags folk, uansett om du ikke har erfaring med fotball fra tidligere.

alt

 

Erfaringene så langt er at når flere bidrar, blir folk værende lenger i miljøet og belastningen blir mindre på hver enkelt. Vi har oppgaver / områder vi ønsker å styrke med flere folk, for å møte tiden fremover på en god måte:

 • Arbeid rundt lagene (trener, lagledere, foreldrekontakter)

      - Noen grupper bør deles i flere lag

      - Rolletrening/ gruppetrening (keeper, forsvar, avslutninger mm)

 

 • Fotballstyret – sportslig leder, nestleder, leder, kommunikasjonsansvarlig

 

 • Utvalg: Sportslig utvalg, Markedsutvalg, Anleggsutvalg – bidra i ressursgruppen

 

 • Funksjoner: Arrangement, Trenerkoordinator eller Trenerveileder, Oppstart / oppfølging av nye grupper

 

 • Dommerveileder – dommerkontakter; kan du være med i en ressursgruppe som følge opp klubbdommere i hverdagen?

 

 • Vedlikehold – gruppe som vedlikeholder områdene rundt aktivitetsparken


Har du ikke blitt spurt før – spør vi deg nå: Har du lyst og mulighet til å være med? Ingen oppgave for liten, ingen tanke for stor!  Det er funksjonsbeskrivelser på alle roller i klubben.

 

Hva kan passe for deg? Ta kontakt med fotballstyret for mer informasjon eller for å melde deg som bidragsyter. Vi gleder oss.

 

Kontakt:

Lasse Kveum, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , mobil 98440707

Vibeke Buraas Dyrnes, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , mobil 93447376

 

 

Vår facebookside: https://www.facebook.com/harestuafotball/

 

alt

Er dere faktisk på trenerkurs for kvinner i Iran - Seriøst???

 • PDF

Ja vi er faktisk helt seriøst på trenerkurs i Iran. Gjennom prosjektet Girls Football Coaching Course, GFCC, gjennomfører NFF trenerkurs i 5 land i Midt-Østen. Dette finansieres av UD .

Med frisk bris i luften og trøtte damer med sjal ankom reisefølget hotellet 0300. Uvant opplevelse å se nesten alle damene i flyet hive på seg sjal eller hodeplagg rett før flyet landet. Upraktisk og varmt, men kan ikke bruke mer tid på det. Her er det lovpålagt å dekke til hodet.

Nybegynnerkurs for kvinnelige fotballtrenere rettet mot barnefotballen. Praktisk rettet kurs med mye instruksjon for deltagerne. Fokus på helhetlig planlegging av økter, hvordan tilpasse øvelser til barn, hvordan differensiere øvelser om disse er for enkle eller gir for liten aktivitet og utfordring.

Fotballforbundet i Iran inviterte distriktene til å nominere 2 kandidater til kurset i prioritert rekkefølge. 24 trenere representert fra hele landet deltok på GFCC

Gleden vi ble møtt med er vanskelig å beskrive. Det var helt tydelig at dette var stort for mange av kvinnene. Fullt fokus bare på de var ikke deltagerne vant til. Hver morgen ble vi møtt med de største smilene ever og nye forhåpninger. Vi følte takknemmeligheten for at nettopp de fikk muligheten til å delta på kurset. Disse kvinnene jobbet utrolig hardt for å forbedre seg.

Det var ymse nivå i starten, men vi la lista høyt for å vise at det er mulig å flytte grenser. Flere av deltagerne var tydelig redd for å gjøre feil og søkte bekreftelse titt og ofte. Vi gav de veiledning underveis, men pushet de også til å prøve forslagene for å kjenne resultatet på kroppen. Dette ble en fin erfaring. Ideer som så bra ut på papiret – ble ikke alltid like vellykket på feltet. Nettopp det å kjenne øvelsene på kroppen gav mange A-ha opplevelser, og her var vi flinke til å justere mht hva som ville kunne fungere for barn.

Trine og Mona, som instruktører, hadde ikke jobbet sammen tidligere – det ble helmatch, galskap satt sammen i system – utløste mye latter. Det var også viktig at vi kunne formidle gjennom praksis at arbeid med barn handler om å spre glede samtidig som ferdigheter innlæres. I vår kultur er det ufarlig å kunne le av seg selv. Det betyr ikke at du blir en dårligere trener for det. Dette smittet over og vi fikk oppleve fantastiske situasjoner med høy lyd og stort engasjement på banen. Dette var uvant for de, men veldig kjærkomment.

Siste 2 dager ble det praksis med barn, og resultatet var suverent. 60 unger i alderen 6-14 år fungerte som objekter. Da økten var ferdig første dag ville ikke barna gå igjen. Sitat 1; «Mamma, dette er det beste jeg har gjort noen gang, kan jeg vær så snill å få lov å være med i morgen også?»
Sitat 2:» Dette er morsommere enn selv kampen mellom Real Madrid og Barcelona.»

Stoltheten trenerne viste og erfaringen de tok med seg videre, er belønning nok for oss. Emosjonelle øyeblikk, gode tilbakemeldinger preget siste dagen. Vi sitter igjen ydmyk og happy på samme tid. Vår kvinnelige ambassadør i Iran deltok siste dagen, og fokuserte på kvinners evne til å ta grep, og hvor dyktige de var. Vissheten om at vi i sammen med trenerne skapte positive opplevelser og nyttige erfaringer gjør at vi er sikker på at dette prosjektet, som NFF gjennomfører for kvinner i Midt –Østen, er banebrytende. Vi ønsker de nye trenerne lykke til med muligheten til å utgjøre en forskjell.

21/12-15 altTrine Rønning og Mona Mossing

Fotballens dag og markering av HIL Fotball som Kvalitetsklubb!

 • PDF

Informasjon om markering av HIL Fotball som godkjent Kvalitetsklubb mandag 14.september kl. 17-20

                        

 alt

I HIL fotball er det lenge jobbet systematisk og med fokus på god kvalitet for all aktivitet i klubben. Nå har Harestua som første klubb i Oppland oppfylt kriteriene for å bli anerkjent som Kvalitetsklubb. Dette er vi veldig stolte av, og vil markere det mandag ettermiddag med "Fotballens dag" på kunstgressbanen!

Det er mye aktivitet på banen mandag ettermiddag, med flere kamper og treninger:

 

                                                                                                                             Dommer:

Mandag            14-Sep 16.55    HIL G7 blå        Lunner 2           KGB Sving       Tonje Maria Knutsen

Mandag            17-Sep 18.25    HIL J8 rød        Lunner J8         KGB Sving       Ida Marie Janzon

Mandag            14-Sep 16.55    HIL G9 blå        Brandbu hvit     Gress A            Martine Søreng

Mandag            14-Sep 18.15    HIL G9 rød        Vestre Gran      Gress B            Nora Lyngstad

Mandag            14-Sep 1730-19 IØFK    fotballskole      KGB 9  Vegard Skogheim

Mandag 14-sep    Trening J9, G16, J19, HSA

 

Det vil være åpen kiosk frem til kl 20, i tillegg vil G14 og J13 lagene selge pølser, kaker mm i andre salgsboder rundt banen.

Etter de første kampene denne ettermiddagen er spilt ferdig, dvs kl 17.50 vil alle spillere - barn/ ungdom oppfordres til å møte på asfaltplassen ved gymsalen, og det vil bli innmars til midtsirkelen. Der er det ønskelig at alle står mens det overrekkes hilsninger og heises flagg som markerer at HIL Fotball er godkjent NFF Kvalitetsklubb.

ALLE oppfordres til å møte i blått og hvitt denne dagen. Det betyr at Trenere og Lagledere møter i treningsdresser fra HIL, Foreldrekontakter har Harestua Supporter gensere. Aller barn og unge som har kjøpt eller fått utdelt treningsdresser har disse på seg, og alle barn som spiller kamp møter selvfølgelig i spilledraktene sine. De som trener kan også gjerne møte i spilledraktene sine, evt i andre HIL- treningsklær.

Alle Lagledere som har kamper denne dagen må huske at en voksen på laget bruker den gule kampvert-vesten.

Trenerforum og møte for lagledere og foreldrekontakter 19.august

 • PDF

altTrenerforum alle lag i barnefotballen.

 Alle trenere og assistenter kalles inn til trenerforum onsdag 19.8. klokken 18 – 1930 (kamper går foran møte).

Sist oppdatert onsdag 26. august 2015 14:57

Les mer …


TIPS OSS

E-post: post@harestua.info

KONTAKT OSS

E-post: post@harestua.info

Postadresse:
Innovasjon Hadeland AS
Hadelandsvegen 853, 2743 Harestua

 

REDAKSJONEN

E-post: post@harestua.info

MARKED/ANNONSER

E-post: post@harestua.info

OPPHAVSRETT

Materialet på dette nettstedet omfattes
av åndsverklovens bestemmelser.
harestua.info/Innovasjon Hadeland AS er er ikke ansvarlig for eksterne sider.

Løsningen er levert av Titan IT AS