Harestua

Back Aktuelt Organisjonsliv Lodder interessen for 4H-klubb på Harestua

Lodder interessen for 4H-klubb på Harestua

  • PDF

altMatkuset i regi av oppland 4H for noen uker tilbake var en åpenbar suksess. Kurset ble raskt fulltegnet av unger fra 3. klasse og oppover. Nå inviterer 4H Oppland foreldre og barn til informasjonsmøte om 4H på Harestua skole i Kantina tirsdag 13. mars fra kl 18.30.

- Kanskje vi får til å starte en klubb på Harestua, sier Monica Kornum.

Sammen med Reidun Bjørlien vil Kornum fortelle om organisasjonen, hva 4H kan tilby av aktiviteter og lodde stemningen for oppstart av en klubb på Harestua. Bjørlien og Kornum er de samme som var instruktører på matkurset. 

4H Norge er en landsomfattende, ideell barne- og ungdomsorganisasjon som er livssynsnøytral og partipolitisk uavhengig. 4H er representert i over 80 land. Organisasjonens formål er å utvikle aktive og samfunnsengasjerte barn og ungdommer med ansvarsfølelse og respekt for natur og mennesker. Mottoet er "Å lære ved å gjøre". 

- Vi henvender oss til de som har unger fra 3. klasse og oppover, sier Kornum. For å vite hvor mange som kommer er det ønskelig med en påmelding innen søndag 11. mars på mail:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Sist oppdatert tirsdag 06. mars 2012 23:45


TIPS OSS

E-post: post@harestua.info

KONTAKT OSS

E-post: post@harestua.info

Postadresse:
Innovasjon Hadeland AS
Hadelandsvegen 853, 2743 Harestua

 

REDAKSJONEN

E-post: post@harestua.info

MARKED/ANNONSER

E-post: post@harestua.info

OPPHAVSRETT

Materialet på dette nettstedet omfattes
av åndsverklovens bestemmelser.
harestua.info/Innovasjon Hadeland AS er er ikke ansvarlig for eksterne sider.

Løsningen er levert av Titan IT AS
Share/Save/Bookmark