Harestua

Back Aktuelt Organisjonsliv

Organisasjonsliv

Glimt fra eldretreffet på Kroa

  • PDF

altSanitetsforeningens eldretreff har lange tradisjoner og er godt besøkte arrangement. Eldretreffet på Harestua Kro denne uka samlet 35 personer som koste seg med god mat, hyggelig prat,sang,musikk og muntre tekster.

Sist oppdatert torsdag 22. september 2011 21:12

Les mer …

Glimt fra sanitetsforeningens eldretreff

  • PDF

altTirsdag denne uka arrangerte Harestua sanitetsforening eldretreff på Harestua Kro. -Vi var 35 personer som hadde en hyggelig formiddag med prat, sang, musikk og opplesning, forteller Anne Falang. - For ikke å snakke om god bevertning.

Sist oppdatert onsdag 25. mai 2011 21:15

Les mer …

Hyggelig juletreff i sanitetsforeningen

  • PDF

altHarestua Sanitetsforening avholdt fjorårets siste eldretreff kombinert med juletreff den 20.des. Hele 51 personer hadde funnet veien til Kroa denne formiddagen. Det ble en hyggelig stund, med julesanger og pianospill av Kjellfrid Moe. - Vi fikk også koselig  besøk av små, høflige og søte luciaer fra Harestua barnehage som sang for oss, forteller Anne Falang. 

Sist oppdatert tirsdag 10. januar 2012 14:38

Les mer …

Lodder interessen for 4H-klubb på Harestua

  • PDF

altMatkuset i regi av oppland 4H for noen uker tilbake var en åpenbar suksess. Kurset ble raskt fulltegnet av unger fra 3. klasse og oppover. Nå inviterer 4H Oppland foreldre og barn til informasjonsmøte om 4H på Harestua skole i Kantina tirsdag 13. mars fra kl 18.30.

- Kanskje vi får til å starte en klubb på Harestua, sier Monica Kornum.

Sist oppdatert tirsdag 06. mars 2012 23:45

Les mer …

Miljøfestival på Viubråtan

  • PDF

altFørstkommende helg arrangerer Framfylkingen miljøfestival for barn, ungdom og familier på Viubråtan feriesenter. Det er lagt opp til et spennede program for helga. Lørdag er programmet åpent for alle.

Framfylkingen er LOs barne- og familieorganisasjon. Organisasjonen engasjerer seg både nasjonalt og internasjonalt. I Norge arrangerer Framfylkingen fritidsaktiviteter for barn og unge og familier over hele landet. 

Sist oppdatert torsdag 31. mai 2012 19:12

Les mer …

Nytt nettverk for aleneforeldre

  • PDF

Aleneforeldreforeningen er en nystartet forening på Hadeland. Foreningen vil gjerne komme i kontakt med aleneforeldre på Harestua. Gjennom ulike aktiviteter og sosiale treff vil foreningen bidra til å skape et nettverk for foreldre som er i samme situasjon. - Vi er en forening for hele Hadeland og ønsker å komme i kontakt med aleneforeldre på Harestua, sier Kristin Gustavsen som sitter i styret. Førstkommende lørdag har Aleneforeldreforeningen stand på Granstunet fra kl. 12 - 15. - Stikk gjerne innom oss på lørdag for en prat, oppfordrer Gustavsen som også kan love konkurranser og mulighet for ansiktsmaling for de som stikker innom standen.

Sist oppdatert torsdag 10. mars 2011 13:10

Les mer …

Sanitetsforening med viktig og generøst arbeid

  • PDF
altDe månedlige eldretreffene på Harestu Kro i regi av Harestua Sanitetsforening, er en populær møteplass. Forrige ukes treff samlet 36 personer som hygget seg over en kaffekopp og smørbrød. - I tillegg til prat med kjentfolk og bevertning, er det alltid sang på eldretreffene, forteller Anne Fallang i sanitetsforeningen. - Det er Kjellfrid Moe som spiller og leder allsangene. Det betyr mye, og vi setter stor pris på det. Jeg pleier å lese noen tekster med både humor og alvor, i tillegg til å lede treffene, sier Fallang.
 
Harestua Sanitetsforening har lang tradisjon for å bidra til ulike formål. Både til beste for Harestuas befolkning, men også til større prosjekter via Norske Kvinners Sanitetsforening sentralt. En viktig inntektskilde for dette arbeidet er loddsalg. - Vi har utlodning både på eldretreffene og de månedlige medlemsmøtene våre.

Sist oppdatert torsdag 27. oktober 2011 12:23

Les mer …

Stem på "Laget i mitt hjerte"

  • PDF

SpareBankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal sin kampanje "Laget i mitt hjerte" er nå i gang og fra Harestua er fire organisasjoner nominert.

Sist oppdatert fredag 11. mai 2012 12:23

Les mer …


TIPS OSS

E-post: post@harestua.info

KONTAKT OSS

E-post: post@harestua.info

Postadresse:
Innovasjon Hadeland AS
Hadelandsvegen 853, 2743 Harestua

 

REDAKSJONEN

E-post: post@harestua.info

MARKED/ANNONSER

E-post: post@harestua.info

OPPHAVSRETT

Materialet på dette nettstedet omfattes
av åndsverklovens bestemmelser.
harestua.info/Innovasjon Hadeland AS er er ikke ansvarlig for eksterne sider.

Løsningen er levert av Titan IT AS