Harestua

Back Aktuelt Aktiviteter Alt klart for Harestuarittet

Alt klart for Harestuarittet

  • PDF

altPå Kristi Himmelfartsdag, arrangeres Harestuarittet 2014. Dette er et distanseritt med to klasser, 20 km og 40 km.

Rittet er et såkalt clear-round ritt som betyr at rytterne må ri med gjennomsnittlig hastighet mellom 8 km/t og 15 km/t. Hesten må være i god form ved målpassering, dersom hestens puls ikke er lavere enn 64 slag per minutt innen en halv time etter målgang blir ekvipasjen eliminert.

- Rittet går for andre gang, og kan gjennomføres takket være stor velvilje fra Lunner Almenning som lar oss benytte deres skogsbilveier til rittet, forteller Rune H. Rækken i arrangørklubben Hadeland Ride og Kjøreklubb.

Rittet starter ved Mylla dam, går ned til Sliperiet, videre ned Vestbygdvegen til Svartbekken, hvor rytterne rir forbi Fjellsjøen, inn til Gjerdingen og de snur ved Rajebråtan. Deretter samme trase tilbake. De som skal ri 40 km rir samme løype to ganger.

Rittet starter kl 10 på Kristi Himmelfartsdag, og vi regner med å holde på til ca kl 16. Det er påmeldt 21 ekvipasjer i 20 km og 8 ekvipasjer i 40 km, noen lokale, men også ryttere fra Hallingdal og Agder er påmeldt.

Vi hensyn hvis du møter ryttere langs veien eller i skogen. Det må også påregnes en del transport med bil og hestehenger mellom Grua og Mylla denne dagen.

Tidligere i år ble det vedtatt at Harestua Hestesportsklubb og Hadeland Ride og Kjøreklubb skulle så seg sammen og videreføres under navnet Hadeland Ride og Kjøreklubb (HRK). Det er HRK som står som arrangør av Harestuarittet.

Vi ser alle fram til en fin dag på Mylla og Harestua.

 

 


TIPS OSS

E-post: post@harestua.info

KONTAKT OSS

E-post: post@harestua.info

Postadresse:
Innovasjon Hadeland AS
Hadelandsvegen 853, 2743 Harestua

 

REDAKSJONEN

E-post: post@harestua.info

MARKED/ANNONSER

E-post: post@harestua.info

OPPHAVSRETT

Materialet på dette nettstedet omfattes
av åndsverklovens bestemmelser.
harestua.info/Innovasjon Hadeland AS er er ikke ansvarlig for eksterne sider.

Løsningen er levert av Titan IT AS
Share/Save/Bookmark