Harestua

Back Aktuelt Siste nytt Etablerer næringsforening

Etablerer næringsforening

  • PDF

altAlle næringsdrivende på Grua og Harestua inviteres til stiftelsesmøte.

Torsdag 6. februar kl. 19.00.
Møtet holdes i auditoriet på Harestua Skole. Det blir enkel servering.

- Som styremedlem i Innovasjon Hadeland og næringsdrivende tilhørende på Harestua, har jeg påtatt meg oppgaven med å starte opp en næringsforening for Grua og Harestua, forteller Terje Gundersen. Næringsforeningen skal drives av, og for næringslivet på Grua og Harestua.

- Grua og Harestua er to områder som står foran en spennende steds- og næringsutvikling. Vi har stor tro på at tidspunktet er riktig  for å starte opp igjen en næringsforening, sier Gundersen.

- Gjennom næringsforeningen vil vi kunne bidra aktivt med kartlegging av, og tilrettelegging for, næringslivets interesser. Ved å stå samlet vil vi både kunne fungere som høringsinstans og som pådriver ovenfor kommunen og utbyggere, samtidig som vi vil etablere møteplasser for erfaringsutveksling og felles videreutvikling. I tillegg tror vi at deltakelse i en slik forening vil gjøre at ennå flere vil bli kjent med hverandres tilbud og handle mer lokalt.

Gjennom god dialog og samarbeid både med kommunens næringsressurser, Hadelandshagen AS, (arena for næringsutvikling for hele Hadeland) og Roa nærings- og velforening i saker det er naturlig, tror vi at vi vil påvirke våre vilkår bedre.

Dersom du har spørsmål, ring Terje Gundersen, tlf. 410 40 101, eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Velkommen!

Sist oppdatert fredag 24. januar 2014 11:52


TIPS OSS

E-post: post@harestua.info

KONTAKT OSS

E-post: post@harestua.info

Postadresse:
Innovasjon Hadeland AS
Hadelandsvegen 853, 2743 Harestua

 

REDAKSJONEN

E-post: post@harestua.info

MARKED/ANNONSER

E-post: post@harestua.info

OPPHAVSRETT

Materialet på dette nettstedet omfattes
av åndsverklovens bestemmelser.
harestua.info/Innovasjon Hadeland AS er er ikke ansvarlig for eksterne sider.

Løsningen er levert av Titan IT AS
Share/Save/Bookmark